Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 20.02.2023

Дата: 20.02.2023 19:57
Кількість переглядів: 143

Фото без опису20 лютого міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

У ході засідання обговорено низку актуальних питань життя громади, зокрема:

СИТУАЦІЯ З ПІДТОПЛЕННЯМ: На минулому тижні рівень води у річці Дніпро помітно підвищився. Це було пов’язано з особливостями роботи Київської та Канівської ГЕС, які працюють в інтенсивному режимі для підтримання об’єднаної енергетичної системи України. Це також вплинуло на рівень грунтових вод у Ржищеві, зокрема, на вулицях, які і так потерпали від підтоплення. Але наразі ситуація стабілізувалась, і рівень води суттєво зменшився (близько 10 см). Всі шість насосів працюють у цілодобовому режимі.

МЕДИЦИНА: наразі у громаді спостерігається зріст захворюваності на ГРВІ та грип, що може протікати досить важко та викликати певні ускладнення. Хворих на COVID-19 не виявлено.

СОЦІАЛЬНА СФЕРА: До Ржищівського міського територіального центру соціального обслуговування надійшла чергова гуманітарна допомога від БФ «Олива», яку, при потребі, можуть отримати жителі нашої громади, звернувшись до установи.

ЖКГ: До виконавчого комітету надійшло багато звернень щодо видалення аварійних дерев. Наразі триває робота виїзних комісій на предмет обстеження даних об’єктів, за результатами чого будуть зроблені відповідні висновки.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Також сьогодні працівники виконавчого комітету привітали директора КП "Ржищівська служба благоустрою та ритуальних послуг " Тетяну Степанівну СІКАЛЕНКО, яка напередодні святкувала свій День народження.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора