A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НАРАДА В ОБУХІВСЬКОЇ РВА

Дата: 21.02.2023 18:49
Кількість переглядів: 139

Фото без опису21 лютого 2023 року під головуванням начальника Обухівської райнної військової адміністрації Олександра ГОМОНА відбулась нарада з очільниками та представниками територіальних громад Обухівщини. На заході була присутня Ржищівській міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА. На нараді було розглянуто ряд актуальних питань сьогодення. Перед присутніми виступили:

- головний спеціаліст з питань мобілізації апарату районної державної адміністрації Валерій Виговський про бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час,

- начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, з питань екології, природних ресурсів та захисту довкілля районної державної адміністрації Лариса Трохименко про реалізацію експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії населенням.

- начальник відділу з питань цивільного захисту населення районної державної адміністрації Катерина Веха про створення матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

- начальник відділу комунікації та взаємодії з органами місцевого самоврядування районної державної адміністрації Лія Корнієнко про приведення у відповідність до вимог законодавства офіційних вебсайтів територіальних громад, роботу пресслужб та гуманітарних штабів органів місцевого самоврядування.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора