A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД (РЕЙД) "СІМ'Я" У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 23.02.2023 18:11
Кількість переглядів: 156

Фото без описуВплив сім’ї на дитину не тільки унікальний, але й багато в чому незамінний. Формування особистості у сім’ї відбувається у природних умовах, батьки тут для дитини – найближчі люди, з якими вона постійно спілкується та яким повністю довіряє.

Дитина потребує до себе шанобливого ставлення, опіки та підтримки здібностей і можливостей, які в неї закладені.

Сім’я в соціальному розумінні є фундаментом будь якої особистості. Саме в сім’ї формуються життєві та моральні цінності, ставлення не тільки до самого себе, але й до інших, формується успішність або неблагополуччя у дорослому житті. Та, не зважаючи на це, багато батьків продовжують нехтувати своїми батьківськими обов’язками.

З метою здійснення контролю за умовами утримання та виховання дітей в сім’ях, працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області спільно зі старостами сіл 22.02.2023 року, на території Ржищівської міської територіальної громади, а саме: в місті Ржищеві, селах Стрітівка та Балико Щучинка проведено профілактичний захід (рейд) «Сім’я».

В ході проведення рейду було обстежено 8 сімей соціально незахищених категорій, на вихованні та утриманні яких перебуває 16 дітей.

Під час обстеження умов проживання виявлені порушення санітарних норм проживання дітей у 2-х родинах, у 3-х родинах санітарні норми дотримані частково, виявлено 1 випадок перебування матері в нетверезому стані, 3-м батькам винесено попередження про притягнення до відповідальності у разі неналежного виконання батьківських обов’язків.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, недопущення порушень прав дітей, ведення здорового способу життя, дотримання санітарних норм проживання дітей, недопущення випадків залишення дітей без догляду та випадків недбалого батьківства.

За інформацією служби у справах дітей та сім’ї


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора