A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СПЛАТА ЄДИНОГО ПОДАТКУ ПЛАТНИКАМИ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ

Дата: 27.02.2023 14:36
Кількість переглядів: 151

Фото без описуВійна коштує Україні мільярди, які необхідні для забезпечення оборони та підтримання нашої інфраструктури, виплати зарплат бюджетникам, соціальних виплат вимушеним переселенцям. Бізнес повинен працювати, зберігати робочі місця, виплачувати зарплату і сплачувати податки. Тоді бюджет буде наповнюватися, а населення зберігатиме платоспроможність.

За даними Державної податкової служби Київської області в 2022 році на території Ржищівської громади зареєстровано 512 фізичних осіб – підприємців, з них з різною періодичністю сплачували податки – 401 особа.

За період з січня по 20 лютого 2023 року сплатили 268 фізичних осіб – підприємців. За даний період по сплаті єдиного податку до місцевого бюджету надійшло 1 545 575,48 гривень. За аналогічний період минулого року до бюджету було сплачено 2 583 816, 85 гривень. Припинили свою діяльність в січні 2023 року – 1 особа.

В цей нелегкий час хочемо висловити свою повагу та щиру подяку всім платникам податків, які попри військовий стан, продовжують здійснювати свою діяльність та своєчасно виконують свої податкові зобов’язання, і у такий спосіб підтримують економіку громади та забезпечують обороноздатність. Віримо у Збройні Сили України! Віримо у Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора