A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЩОБ СТАТИ ЧЕМПІОНОМ, ТАЛАНТУ ЗАМАЛО

Дата: 01.03.2023 10:29
Кількість переглядів: 131

Фото без описуВсі, хто досягає у житті успіху, безперечно знають, чого хочуть і до чого прагнуть, а ще дуже багато працюють задля досягнення своєї мети. Досвідчені спортсмени кажуть, щоб стати чемпіоном, навіть не обов'язково мати талант. Важливою є чітка мотивуюча мета, віра в себе, працьовитість, позитивне мислення.

Сергій Бойко, якому 13 років, учень 7 класу ОЗО «Ржищівський ліцей «Лідер», також впевнено йде до своєї мети. З 9 років він розпочав займатися в секції з боксу в ДЮСШ.

Підтримка рідних, вимогливість тренера Павла Ляшенка та власна наполегливість допомагали юному спортсмену щодня йти на тренування і викладатися по повній. Перші поєдинки, відкриті першості Києва, Богуслава, Білої Церкви, Білогородки, Шполи, перші перемоги: перше місце в чемпіонаті Київської області у ваговій категорії 37 кг, першість у ваговій категорії 37 кг на ІІІ Всеукраїнському турнірі з боксу у Малині…

Зараз Сергій Бойко є учасником національної збірної команди України з боксу, та наразі бере участь у навчально-тренувальному зборі зі спеціальної фізичної підготовки та вдосконалення тактично-технічної майстерності до міжнародного турніру (наказ Мінмолодьспорту від 03.02.2023 №549 «Про участь національної збірної команди України з боксу у навчально-тренувальному зборі зі спеціальної фізичної підготовки та вдосконалення тактично-технічної майстерності до міжнародного турніру (юнаки та дівчата)»).

З 19 лютого по 05 березня 2023 року в Івано-Франківській області наш спортсмен активно готується до спортивних змагань, і, сподіваємося, буде відібраний для участі у міжнародному турнірі з боксу.

Щиро побажаємо Сергію успіху!

За інформацією відділу молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора