A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З СОЦІАЛЬНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ ПРОЄКТУ «ПРОФІЛАКТИКА ТА РЕАГУВАННЯ НА СГН В УКРАЇНІ»

Дата: 07.03.2023 13:41
Кількість переглядів: 202

Фото без опису6 березня 2023 року в Ржищівській територіальній громаді, відбулася зустріч з соціальними працівниками проєкту «Профілактика та реагування на СГН в Україні» Всеукраїнської громадської організації "Жіночий консорціум України" за підтримки Норвезької Народної Допомоги (NPA). Жіночий консорціум України - це об’єднання, засноване жіночими громадськими організаціями для забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та благополуччя дітей в Україні.

Мета ЖКУ: вирішення актуальних проблем у сфері ґендерної рівності та реалізації прав дитини, через адвокатування та ефективну співпрацю з державними та недержавними організаціями, а також широке залучення місцевих громад.

В ході робочої зустрічі було обговорено ситуація відносно проблем, пов'язаних з гендерним насильством у громаді та реалізацію проєкту.

Проєкт пропонує жінкам із ВПО, в тому числі, багато цікавих компонентів для вирішення внутрішніх та сімейних питань, питань самореалізації та знаходження прихованих ресурсів в собі, професійного зростання та перепрофілювання, спілкування та відтворення себе.

Проєкт забезпечить:

  • безпечний простір у вигляді окремого приміщення для жінок та дітей, який знаходиться в місті Обухові;
  • мобільні бригади (соціальні працівники, юристи, психологи, арт-терапевти для діток), які будуть працювати, як в Безпечному просторі, так і на виїздах в територіальні громади;
  • надання першої соціально-психологічної, юридичної підтримки за потребою;
  • професійно-технічну підтримку для жінок, відповідно до їх зацікавлень;
  • організацію різноманітної роботи на території територіальної громади в групах відповідно до зацікавлень жінок та дітей (йога, малювання, тренінги відповідної тематики, цікаві зустрічі, квести та забави для дітей тощо).

Всі деталі подальші дії проєкту та цікаві пропозиції для жінок в телеграм - каналі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора