A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

14 БЕРЕЗНЯ У НАШІЙ ДЕРЖАВІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 14.03.2023 11:58
Кількість переглядів: 141

Дорогі захисники, воїни-добровольці!

Щирo вітаю вас із Днем українського добровольця!

У календарі знаменних дат нашої держави це свято з’явилося у нелегкий для українців час: саме цього дня 2014 року понад 500 бійців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці під Києвом. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону. Вчителі, лікарі, студенти, підприємці рушили з барикад Майдану на дальні барикади Донбасу боронити незалежність України та стали ідеологічною основою нової української армії.

І зараз, під час масштабного вторгнення російської федерації до нашої країни, добровольці, разом із регулярною армією мужньо протистоять ворогові і обов'язково здобудуть перемогу. Вони стали гордістю українського народу!

Щиро вітаю зі святом представників добровольчого руху Ржищіської територіальної громади, усіх наших земляків-добровольців за мужність та патріотизм, любов до рідної землі, непохитну віру у нашу перемогу!

Висловлюю велику вдячність та повагу тим добровольцям, які набувши безцінного досвіду, продовжують виконувати бойові завдання на сході країни у складі оновленого українського війська.

Щира Вам подяка за сумлінну службу, особистий внесок у відстоювання миру, звитягу, відданість своїй нації. Зичу Вам та Вашим сім’ям міцного здоров'я, сили духу, щастя, добра, злагоди, благополуччя та мирного неба на рідній землі!

Слава Україні! Слава українським добровольцям!

З повагою, Ржищівський міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора