A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 19.03.2023 08:54
Кількість переглядів: 113

Фото без описуШановні працівники підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Ржищівської міської територіальної громади! Щиро вітаю вас з професійним святом та висловлюю вдячність за нелегку і вкрай важливу роботу – забезпечення комфортних умов життя громадян!

Вдень і вночі, іноді навіть без вихідних, у складних погодних умовах, завдяки відданості своїй професійній справі, вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення території нашої громади.

Сьогодні, коли в нашій країні триває війна, кожен день ставить перед вами свої виклики і обсяги роботи. Але, попри все, ви продовжуєте робити свою буденну роботу: забезпечувати водою оселі, вивозити сміття, надавати транспортні послуги, забезпечувати благоустрій, озеленення та зовнішнє освітлення вулиць - це те, що робить нашу громаду кращою, створює комфорт, хороший настрій та гарне самопочуття її мешканцям.

Дякую вам за нелегку працю і від щирого серця бажаю міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів та стабільності у нелегкій, але такій потрібній справі. Нехай у ваших домівках завжди панує затишок і тепло, в родинах – мир і злагода, а слова людської вдячності щодня зігрівають вашу душу.

З повагою –

Міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора