A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 20.03.2023

Дата: 20.03.2023 15:20
Кількість переглядів: 141

20 березня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів ключових галузей громади. Участь також взяли перший заступник міського голови Юрій Терещенко та секретар ради Оксана Папіженко.

Під час наради обговорювалися питання наповнення бюджету, зокрема активізації роботи з платниками податків, а також питання освіти, медицини та соціального захисту.

ОСВІТА: З 20 березня поновлено очну форму навчання у Балико-Щучинській філії ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія» та Ржищівському будинку дитячої та юнацької творчості Ржищівської міської ради Київської області.

МЕДИЦИНА: На минулому тижні у рамках підписаного Меморандуму вперше в Ржищівському центрі ПМСД лікарі -кардіологи з Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова провели консультації для жителів нашої громади, було обстежено 86 осіб, надалі такі візити матимуть періодичний характер; БФ «Брайт кідс» було придбано для Центру ПМСД хірургічнй стіл, який планують встановити у просторому кабінеті, що надасть можливість лікарю-хірургу приймати пацієнтів у більш комфортних умовах.

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: Продовжується видача гуманітарних наборів людям з інвалідністю І групи, ВПО та родинам військовослужбовців ЗСУ.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора