Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЗВЕРНЕННЯ РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ

Дата: 22.03.2023 16:46
Кількість переглядів: 162

Фото без описуСьогодні вночі, 22 березня, росіяни підступно атакували дронами наше місто, що безперечно є актом суцільного варварства по відношенню до мирного, цивільного населення. Внаслідок прямого влучання є загиблі, десятки поранені. На місці трагедії досі тривають рятувальні роботи, до яких залучено близько сотні людей - рятувальники, медики та цивільні.

Всі глибоко вражені цією трагедією. Від себе особисто та жителів громади висловлюю щирі слова співчуття всім, хто сьогодні втратив свої рідних чи близьких, друзів, знайомих чи колег. Ми з вами думками і молитвами, а пораненим зичимо якнайшвидшого одужання.

До нашого міста надходять повідомлення та звернення з різних територіальних громад, благодійних фондів та організацій, у яких висловлені щирі слова співчуття та підтримки Ржищівській громаді, а також пропозиції дієвої допомоги всім постраждалим у цій трагедії. Тож ми не залишимось сам-на-сам зі своїм горем.

Дякуємо всім, хто залучений до акцій допомоги, виконує рятівні роботи, висловлює слова підбадьорення, надсилає підтримку. Стійкості і сил нам всім пережити наслідки цих цинічних атак росії на наше місто.

У Ржищівському міському управлінні соціального захисту населення надається інформація щодо потреб для постраждалих та збору гуманітарної допомоги. Детальну інформацію можна отримати за телефонами:

  • (04573) 2 14 40
  • 097 045 80 26

Також оголошено благодійний збір для підтримки жителів, які фізично постраждали та зазнали втрат:

  • 5167 8032 5357 3385 Ощадбанк (Ржищівський гумштаб)

Тримаймося разом у ці нелегкі часи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора