A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування містобудівної документації детального плану території

Дата: 24.03.2023 15:18
Кількість переглядів: 222

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування містобудівної документації детального плану території по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови

 

  1. Згідно з рішенням Ржищівської міської ради Обухівського району Київської області № 2120-32-08  від 10 березня 2023 року «Про надання дозволу на розробку містобудівної документації «Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови» триває розробка документа державного планування (далі – ДДП) «Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».
  2. Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП – Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області;
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення Заяви СЕО, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 24 березня 2023 року до 7 квітня 2023 року включно (15 календарних днів).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді, а саме на поштову адресу 09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22, та в електронному вигляді на електронну скриньку Ржищівської міської ради:  vikonkom@ukr.net.

в) необхідність проведення громадських слухань щодо Заяви про визначення обсягу СЕО: відсутня.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП:  Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області; за адресою: 09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22. Також із Заявою про визначення обсягу СЕО можливо ознайомитись на офіційному сайті Ржищівської міської ради: rzhyshivska-gromada.gov.ua/.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції - Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області, поштова та електронна адреса - 09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22; електронна адреса: vikonkom@ukr.net; строки подання зауважень та пропозицій: від 24 березня 2023 року до 7 квітня 2023 року включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області;

  1. необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора