Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИДІЛИЛА КОШТИ НА МАТЕРІАЛЬНУ ДОПОМОГУ РОДИЧАМ ЗАГИБЛИХ, ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД РАКЕТНИХ ОБСТРІЛІВ ТА РОДИНАМ МОБІЛІЗОВАНИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 30.03.2023 08:31
Кількість переглядів: 173

28 березня під головуванням міського голови Крістіни Чорненької відбулася 33 (позачергова) сесія Ржищівської міської ради. Розпочалося засідання з хвилини мовчання в пам’ять про всіх загиблих захисників та мирного населення України, а також загиблих від ракетних обстрілів, атак дронами на території Ржищівської громади.

Виконкомом було підготовлено та подано на розгляд ради 3 проєкти рішень, схвалення яких дає можливість надати одноразову матеріальну допомогу родичам загиблих та постраждалим від збройної агресії російської федерації, зокрема від ракетних обстрілів, атак дронами на території Ржищівської МТГ.

Виділено 4 000 000 грн, з них:

  • 2 000 000 грн - допомога родинам загиблих та постраждалих від ракетних обстрілів, атак дронами на території Ржищівської МТГ;
  • 2 000 000 грн - допомога іншим категоріям громадян, які визначені у Програмі соціального захисту населення «Турбота» на 2021-2023 роки. Пріоритет - родини мобілізованих жителів Ржищівської МТГ.

Всі проєкти рішення було підтримано одноголосно.

Голова Ржищівської територіальної виборчої комісії Тетяна Кісільова повідомила зміну у складі депутатського корпусу – замість депутата ВО «Батьківщина» Кушніренко визнано обраним депутатом Ржищівської міської ради наступного за черговістю кандидата Катеринича Сергія Миколайовича.

Також на засіданні ради було оголошено про створення депутатської групи «За правду і волю», керівником якої зазначена депутатка від Опозиційна платформа «ЗА ЖИТТЯ» Людмила Трищук. У склад групи увійшли депутати партіі Опозиційна платформа «ЗА ЖИТТЯ» (Людмила Трищук, Віра Глоба, Олександр Нікітаєв), «Слуга Народу» (Анатолій Ярошкевич, Сергій Шорохов), «За Майбутнє» (Ольга Журило, Володимир Бойко, Ірина Малоока, Віктор Довгополий) та один депутат від партії «Україна Славетна» Анатолій Шевчук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора