A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВСЬКА МІСЬКА РАДА: ВІДПОВІДЬ НА ПОДАННЯ

Дата: 04.04.2023 10:19
Кількість переглядів: 144

Виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області розглянув Ваше подання щодо скликання позачергової сесії на 04 квітня 2023 року о 10:00 та доданий до нього проєкт рішення та повідомляє наступне.

Скликати сесію на зазначену в поданні дату, немає можливості, оскільки 04 квітня 2023 року на запрошення тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної військової адміністрації Дмитра Назаренка (лист №3226/01/15.1-2023 від 30 березня 2023 року), міський голова Крістіна Чорненька прийматиме участь в обласному заході, присвяченому річниці визволення Київської області «Область Героїв».

Окрім того, проєкт рішення «Про створення Тимчасової депутатської комісії для з’ясування обставин, що призвели до трагедії у м. Ржищів, 22 березня 2023 року та вжиття заходів щодо запобігання подібним випадкам у майбутньому», доданий до подання, містить недоліки, зокрема в проєкті відсутні обов’язкові вимоги, передбачені статтею 18 Регламенту Ржищівської міської ради Київської області VIII скликання.

Відповідно до частини 2 статті 18 Регламенту Ржищівської міської ради Київської області VIII скликання, рішення Ржищівської міської ради про створення тимчасової контрольної комісії повинно визначати:

  1. назву комісії;
  2. завдання комісії;
  3. кількісний склад комісії;
  4. обраного радою голову комісії;
  5. персональний склад членів комісії;
  6. термін діяльності комісії.
  7. обсяг коштів (та їх джерела), попередньо виділених у розпорядження комісії для оплати робіт чи послуг, виконаних або наданих юридичними і фізичними особами, залученими комісією для виконання завдання;
  8. заходи щодо кадрового, матеріально-технічного, інформаційного, організаційного забезпечення роботи комісії.

Частиною 4 статті 18 Регламенту визначено, що тимчасова контрольна комісія обирається з числа депутатів Ржищівської міської ради, які дали на це згоду.

Враховуючи вищевикладене, просимо Вас доопрацювати вищезазначений проєкт рішення та подати його повторно до загального відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Ржищівської міської ради, після чого буде визначено дату скликання позачергової сесії Ржищівської міської ради Київської області.

Міський голова​​​​​​,

Крістіна ЧОРНЕНЬКА

P.S. Сьогодні доопрацьований проєкт рішення до Виконавчого комітету Ржищівської міської ради не надходив.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора