Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 03.04.2023

Дата: 03.04.2023 14:23
Кількість переглядів: 162

Фото без опису3 квітня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду. Працівники виконавчого комітету Ржищівської міської ради та керівники комунальних закладів хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовця, жителя с.Стайки Ковтуна Сергія Васильовича та за всіма загиблими внаслідок збройної агресії росії проти України.

У ході засідання обговорено низку актуальних питань. З головного:

НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ: Продовжуються роботи з подолання наслідків ворожої атаки на Ржищів, зокрема, проводяться роботи з благоустрою території Ліцею, участь у якій беруть і працівники благоустрою, і небайдужі мешканці Ржищева, відновлено частково електро- та водопостачання; надано матеріальну допомогу сім’ям, які втратили рідних чи зазнали матеріальних втрат.

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ: У Ржищівській громаді триває конкурс на посаду поліцейського офіцера громади, зокрема, який буде обслуговувати Стайківський старостинський округ. Тож наразі чекаємо пропозиції від громадян, бажано жителів нашої громади, які готові взяти на себе відповідальність за безпеку та порядок на нашій території. Як пояснила міський голова, що суть даного проєкту полягає в тому, що поліцейський офіцер громади постійно присутній на території: він є частинкою цієї громади, він відповідає за безпеку мешканців і підзвітний громаді. Звичайно, легше буде працювати з людьми тому, хто їх уже добре знає, а людям буде легше з ним комунікувати, оскільки він постійно на місці.

КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ЗДОБУТКИ: Жителю міста Ржищева Борису Степановичу Дегтярьову, пейзажисту та живописцю, урочисто вручили свідоцтво Почесного члена Національної спілки художників України у Києві. Свідоцтво вручив особисто голова Національної Спілки Костянтин Чернявський під час засідання Спілки.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи, зокрема, поновлення інформаційної роботи щодо дотримання правил поведінки та безпеки в умовах пандемії, спричиненої коронавірусом COVID-19, благоустрій території у громаді до Великодніх свят, контроль за дотриманням Порядку та правил торгівельної діяльності у місті та ін.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора