A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СЛУЖБОЮ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ'Ї ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД "СІМ'Я"

Дата: 13.04.2023 14:35
Кількість переглядів: 130

Фото без опису12 квітня 2023 року на території Ржищівської міської територіальної громади, а саме в м.Ржищеві, с.Пії, с.Грушів, с.Ходорів, с.Балико Щучинка та с.Стрітівка працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області спільно з інспектором ювенальної превенції Обухівського РУП Київської області та старостами вищевказаних сіл проведено профілактичний захід (рейд) «Сім’я».

В ході проведення рейду обстежено 8 сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, на вихованні та утриманні яких перебуває 19 дітей.

Під час відвідування виявлено порушення санітарних норм у 4 родинах, у 2 родинах санітарні норми дотримані частково. Двом матерям винесено попередження щодо ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків та на двох батьків складено протокол про притягнення до відповідальності щодо неналежного виконання батьківських обов’язків згідно чинного законодавства.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушень прав дітей, ведення здорового способу життя, дотримання санітарних норм проживання, недопущення випадків недбалого батьківства, недопущення випадків вчинення насильства в сім’ї та належного виконання батьківських обов’язків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора