A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ВЕЛИКОДНЕМ

Дата: 15.04.2023 11:10
Кількість переглядів: 129

Шановні жителі Ржищівської громади, дорогі віряни!

Зі щирим серцем вітаю всіх християн, хто святкує Великдень за юліанським календарем, з прийдешнім Днем Світлого Христового Воскресіння!

Великдень – це свято перемоги світла над темрявою. Як Ісус прийняв страждання заради всього людства, так і зараз великий український народ страждає і бореться не лише за свою незалежність, територіальну цілісність і свободу, а й стоїть на сторожі всього цивілізованого світу. Героїчно і сміливо. І ми переконані, що вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом.

Цього дня, зібравшись у сімейному та родинному колі, згадаймо про наших захисників, про всіх, хто через війну покинув власні домівки, хворих та поранених, полонених і безвісти зниклих та усіх тих, у кого війна забрала найцінніше — життя.

З вірою у перемогу, бажаю кожному провести це свято у доброму здоров’ї та безпеці. Нехай у ваших домівках та серцях панує святковий настрій, а звістка про Христове Воскресіння наповнить душі радісними почуттями та новими сподіваннями, оселі – благополуччям і затишком, сім’ї – коханням, щастям, злагодою.

Христос Воскрес! Воскресне Україна!

З повагою –

Міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора