Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Зустріч творчих людей Ржищівщини з мешканцями Ржищівського геріатричного пансонату

Дата: 19.04.2023 10:17
Кількість переглядів: 247

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОСКРЕСНЕ Й УКРАЇНА! Саме під таким гаслом відбулася зустріч творчих людей Ржищівщини з мешканцями Ржищівського геріатричного пансонату. Неперевершений спалах позитивних емоцій осяяв благодатну ауру святкового заходу, що відбувся тут у пору Великодніх свят.

А організували та провели його разом з Відділом культури і туризму учасники Ржищівської літературної студії регіонального літоб'єднання "ЗОРІ Придніпров'я ". Вони завітали до пансіонату зі святковою програмою, щоб привітати його мешканців з Великодніми святами.

Особливістю цього заходу було те, що і вірші, і пісні прозвучали в авторському виконанні. Святкові вітання від очільників Ржищівської громади передала присутнім начальник відділу культури і туризму Ржищівської громади Олена Пасека.

Теплоту і щиру любов свого серця дарували слухачам учасники літстудії:

Олена та Володимир Пасеки, Світлана Бусленко, Микола Крижановський, Еліна Сутягіна, Олександр Шорохов, Людмила Трищук, Людмила Герасименко, Людмила Добровольська та керівник літстудії - Надія Вегера-Предченко.

Були і бурхливі оплески, і сльози емоцій, і пісні разом з глядацькою аудиторією, і дружні обійми. Ну і звичайно - спільне фотографування на добру згадку.

Приємні враження від події ще довго зігріватимуть серця всіх, хто того дня долучився до затишного і теплого свята.

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора