Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту «Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва ....

Дата: 20.04.2023 21:34
Кількість переглядів: 211

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту «Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови)»

Під час розроблення детального плану було враховано законодавчі та нормативні документи: Земельний кодекс України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку», ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».

Детальний план території складається з Пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. У текстових матеріалах визначається оцінка існуючого стану території, архітектурно-планувальне, інженерне забезпечення та розміщення інженерних мереж та споруд, містобудівні заходи з охорони навколишнього середовища. До графічних матеріалів входять: Схема розташування земельної ділянки у планувальній структурі території територіальної громади; План існуючого використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель; Проектний план та схема проектних обмежень у використанні земель; План функціонального зонування території; Схема транспортної мобільності та інфраструктури; Схема інженерного забезпечення території; Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування;; Схема «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту на мирний час»; Схема «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту на особливий період»; План червоних ліній; Креслення поперечних профілів вулиць; План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій та виду цільовою призначення, з урахуванням наявних обмежень та обтяжень; План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельної о кадастру па підставі розробленої містобудівної документації; Схема інженерної підготовки та захисту території; Схема інженерно-гідрологічних заходів; Схема Інженерно-технічні заходи цивільного захисту на особливий період.

Замовником проекту містобудівної документації є виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області, а розробником – ТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ». Підстава розроблення – Рішення Ржищівської міської ради від 10.03.2023 р. № 2120-32-08.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитися за адресою: м. Ржищів, вул. Соборна 22. Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області – Корденко Ірина Валеріївна.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 21.04.2023 р. по 20.05.2023 р. у приміщенні Ржищівської міської ради. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання щодо розроблення детального плану відбудуться 05.05.2023 р. о 14:00 годині за адресою: с. Уляники, вулиця Джерельна, 35 (приміщення клубу).

Фото без опису

Фото без опису

Графічні матеріали:

Додатки.pdf

Записка

СЕО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора