Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ РОДИН МОБІЛІЗОВАНИХ ВІЙСЬКВОСЛУЖБОВЦІВ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ

Дата: 08.05.2023 14:47
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Відповідно до Комлексної програми Ржищівської міської ради соціального захисту населення "Турбота" передбачено надання одноразової матеріальної допомоги мобілізованим військовослужбовцям або членам їх сімей, які зареєстровані та проживають на території Ржищівської МТГ.

Допомога надається на підставі особистої заяви мобілізованого військовослужбовця (або члена його сім’ї, який подає документи для надання допомоги). Від однієї родини може бути лише 1 заява.

Для надання допомоги необхідно подати наступні документи:

ЯКЩО МОБІЛІЗОВАНИЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ ЗВЕРТАЄТЬСЯ ОСОБИСТО:

1. Заява.

2. Копія паспорту.

3. Копія ідентифікаційного номеру.

4. Довідку з підрозділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки, про те, що громадянин є дійсно мобілізованим відповідно до указу Президента України, копію військового квитка з відміткою про мобілізацію або інший підтверджуючий документ про мобілізацію до лав ЗСУ або інших військових формувань.

5. Витяг про реєстрацію місця проживання (видається в Ржищівському центрі надання адміністративних послуг або в старостаті).

6. Виписку з рахунку військовослужбовця із реквізитами банківської установи для перерахування коштів.

ЯКЩО ЗВЕРТАЮТЬСЯ ЧЛЕНИ РОДИНИ МОБІЛІЗОВАНОГО ВІЙСЬКВОСЛУЖБОВЦЯ:

1. Заява.

2. Копія паспорту.

3. Ідентифікаційний код

4. Документ, який підтверджує родинні стосунки: для дружини (чоловіка): свідоцтво про одруження; для одного з батьків або повнолітньої дитини: свідоцтво про народження.

5. Довідку з підрозділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки, про те, що громадянин є дійсно мобілізованим відповідно до указу Президента України, копію військового квитка з відміткою про мобілізацію або інший підтверджуючий документ про мобілізацію до лав ЗСУ або інших військових формувань.

6. Витяг про реєстрацію місця проживання (видається в Ржищівському центрі надання адміністративних послуг або в старостаті).

7. Виписку з рахунку військовослужбовця із реквізитами банківської установи для перерахування коштів.

 Пакет документів на матеріальну допомогу приймається у кабінеті №1 Виконавчого комітету Ржищівської міської ради (м. Ржищів, вул.Соборна, 22) щосереди та щоп’ятниці з 09:00 до 12:00.

 Телефон для довідок: (04573) 2-13-45.

Питання щодо надання допомоги розглядається відповідною комісією при наявності повного пакету документів, з наступним затвердженням на засіданні Виконавчого комітету Ржищівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора