A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

У СТРІТІВЦІ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД "СІМ'Я"

Дата: 11.05.2023 16:05
Кількість переглядів: 116

10 травня на території Ржищівської міської територіальної громади, а саме в селі Стрітівка, працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області спільно зі старостою села проведено профілактичний захід (рейд) «Сім’я».

В ході проведення рейду обстежено 4 сім’ї соціально незахищених категорій, на вихованні та утриманні яких перебуває 6 дітей.

Під час відвідування виявлено порушення санітарних норм у одній родині, у одній родині санітарні норми дотримані частково. Одному батькові та одному непонолітньому винесено попередження щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, недопущення вчинення випадків протиправних дій та скоєння правопорушень, роз’яснено про відповідальність згідно чинного законодавства.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушень прав дітей, створення належних умов проживання та дотримання санітарних норм, недопущення випадків недбалого батьківства та вчинення будь-якого виду насильства щодо дітей, належного виконання батьківських обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора