A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

МЕМОРІАЛ СЛАВИ ТА ПАМ’ЯТІ «УКРАЇНА НЕСКОРЕНА»

Дата: 16.05.2023 11:22
Кількість переглядів: 197

Фото без описуНещодавно у Ржищеві був презентований Меморіал слави та пам’яті «УКРАЇНА НЕСКОРЕНА», створений зусиллями жителів Ржищівської міської територіальної громади для увічнення пам’яті героїв, що віддали своє життя, захищаючи незалежність та суверенітет нашої країни в часи російсько-української війни, яку розпочав російський агресор в лютому 2014 року.

Важливо зберегти пам'ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Саме тому меморіал пам’яті розповідає про цивільних жертв та військові втрати Ржищівської громади у війні росії проти українського народу.

 Ми повинні віддавати шану героям, військовим, цивільним, волонтерам, небайдужим і відповідальним громадянам, які щоденно працюють над збереженням майбутнього нашої держави в союзі з іншими демократичними країнами світу. І щодня пам’ятати, завдяки кому ми щодня зустрічаємо новий день.

Особливе значення має засвідчення поваги до історичних діячів, які століттями вибудовували можливість незалежного і вільного розвитку нашої держави, про них теж розповідають світлини меморіалу.

 На основі меморіалу можна проводити виховні години та лекції з історії України для учнів та школярів.

Ознайомитися зі світлинами меморіалу можна протягом тижня на площі біля палацу культури міста Ржищів. Надалі меморіал буде розміщено в селах нашої громади, адже кожен житель МТГ повинен пам’ятати про наших героїв та невинних жертв російської агресії.

 Дякуємо за допомогу в реалізації цього важливого проєкту нашим благодійникам з Україна Славетна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора