Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 22.05.2023

Дата: 23.05.2023 07:52
Кількість переглядів: 117

Фото без опису22 травня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. З головного:

МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА РОДИНАМ МОБІЛІЗОВАНИХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ: На засіданні виконавчого комітету було підтримано проєкт про надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам нашої громади, на загальну суму 282 000 грн. З них – 252 000 - це матеріальна допомога мобілізованим військовослужбовцям, або членам їх сімей, які зареєстровані та проживають на території Ржищівської громади, у розмірі 7 000 грн кожному заявнику.

СИСТЕМА ОПОВІЩЕННЯ: Фахівцями спільно зі старостами було визначено місця розташування систем оповіщення: у м.Ржищеві (4 точки) та по одній точці у кожному населеному пункті громади, кількість населення якого перевищує 100 осіб.

ОСВІТА: На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 06.12.2022 року № 1386 «Про реалізацію спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проекту щодо надання грошової допомоги опорним закладам загальної середньої освіти у 2022/23 навчальному році» рішенням виконавчого комітету від батьківської плати за харчування у травні учнів початкових класів ОЗО «Ржищівський ліцей «Лідер» на період з 01.05.2023 р. по 07.06.2023 р.; продовжуються ремонтні роботи у закладах освіти Ржищівської МТГ (ДЮСШ – ремонт даху, Грушівська гімназія – ремонт даху, дитячий садок в с.Пії – будівництво укриття).

ЦНАП: На минулому тижні проводилися роботи зі встановлення пластикових вікон та кондиціонерів.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНА СФЕРА: проводиться ліквідація аварійних ситуацій на мережах водопостачання; триває підготовка до нового опалювального сезону.

БЛАГОУСТРІЙ: Розпочато ямковий ремонт у Ржищеві, завершено облаштування території міського пляжу, продовжуються роботи з благоустрою місць загального користування та ін.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора