A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ПРОЕКТУ «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ПО ВУЛИЦІ ДЖЕРЕЛЬНА В СЕЛІ УЛЯНИКИ, ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ, КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ...

Дата: 24.05.2023 10:55
Кількість переглядів: 206

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО ПРОЕКТУ «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ПО ВУЛИЦІ ДЖЕРЕЛЬНА В СЕЛІ УЛЯНИКИ, ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ, КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЩОДО ЗМІНИ ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З БУДІВНИЦТВА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ, ГОСПОДАРСЬКИХ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД НА БУДІВНИЦТВО ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ БУДІВЕЛЬ торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови)»

 

З 21 квітня по 20 травня 2023 року відбувалася процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту «Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови)».

З проектом «Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови)», звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо було ознайомитись в приміщенні за адресою: Київська обл., Обухівський р-н, с. Уляники, вул. Джерельна, 35. Проєкти оприлюднені на офіційному сайті Ржищівської міської ради на початок громадських обговорень у мережі Інтернет за посиланням: https://rzhyshivska-gromada.gov.ua/, а також розміщено у двох друкованих засобах масової інформації, а саме: в газеті «Вісті Кагарличчини» №16 від 21 квітня 2023 року та в газеті «Обухівський край» № 7 від 21 квітня 2023 року.

Відповідальним за забезпечення організації розгляду пропозицій громадськості є начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області – Корденко Ірина Валеріївна.

Під час проведення процедури громадського обговорення проєкту «Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники, Обухівського району, Київської області щодо зміни цільового призначення з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі (в межах категорії: землі житлової та громадської забудови)» не надходило пропозицій та зауважень від громадськості.

У ході розгляду проекту було узгоджено проєктні рішення Детальний план території по вулиці Джерельна в селі Уляники Обухівського району Київської області між Виконавчим комітетом Ржищівської міської ради Обухівського району Київської області (Замовник) і Розробником містобудівної документації – ТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора