A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НА ЧАС ВІЙНИ В УКРАЇНІ ЗАБОРОНЕНО РУХ ЧОВНІВ, КАТЕРІВ І ЯХТ

Дата: 24.05.2023 14:20
Кількість переглядів: 4205

Фото без описуНагадуємо, що в Україні заборонено пересування маломірних плавзасобів на водоймах країни під час воєнного стану. Обласні військові адміністрації встановили додаткову заборону на пересування під час воєнного стану маломірних плавзасобів, а саме моторних човнів, катерів та яхт. Заборона на пересування поширюється на каскаді Дніпровських водосховищ: Київському, Канівському, Кременчуцькому, Кам’янському, Дніпровському і Каховському.

Згідно з наказом Обухівської районної військової адміністрації від 27 червня 2022 року № 236 встановлено повну заборону невійськовим суднам і плавзасобам, незалежно від форми власності та відомчої належності, здійснювати вихід на воду в акваторіях судноплавних річок у межах Обухівського району.

Такі обмежувальні заходи встановлені з метою недопущення створення загрози руйнування, пошкодження і перешкоджання охороні об’єктів критичної інфраструктури та інших важливих гідроспоруд, збереження життя та здоров’я жителів на території Обухівського району Київської області.

Попри те, що незабаром закінчуються терміни заборони на лов (добування) водних біоресурсів у весняно - літній період для їх природного відтворення (нересту) у 2023 році

на водних об'єктах, заборона виходу на воду під час військового стану залишається актуальною!

Зазначається, що особи, винні у порушенні цієї заборони, будуть притягнуті до відповідальності відповідно до законодавства в умовах воєнного стану.

Закликаємо до відповідальності та дотримання встановлених обмежень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора