A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

8 967 ГРИВЕНЬ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНІЙ ВИСТАВІ У РЖИЩЕВІ

Дата: 25.05.2023 07:53
Кількість переглядів: 158

У День Героїв у Ржищеві відбулася документальна благодійна вистава "Нормальні пацани і тут перекантуються" від театральної волонтерської ініціативи з Богуслава. Актори проговорили словами зі сцени почуття та думки більшості українців під час війни. Це важливо, бо дехто, їх тримає в собі і відсторонюється від світу.

Юні актори створили потужний інтелектуальний продукт, що допомагає не лише зібрати кошти на потреби ЗСУ, а й боротися із втомою від війни та байдужістю. М’яко змушує замислитися, завдяки кому ми зустрічаємо новий день життя та наштовхує на розуміння, для кого і навіщо збираємо донати.

10 реальних історій - десятки життів. Любов і байдужість, життя і смерть, боротьба і підтримка, кожен глядач побачив збоку «свою» історію.

Це вже 7 благодійна вистава від сміливих і талановитих дівчат з Богуслава на Київщині, з Активна Громада Богуслава. Ідея вистави зародилася восени минулого року, у період блекаутів. Саме так складні часи змушують нас всіх змінитися і творити заради спільної Перемоги.

Ми щиро радіємо, що дівчатам вдалося знайти час і завітати до Ржищева з виставою. Радіємо, що в залі зібрався чутливий і вдячний глядач. Глядацька зала аплодувала стоячи. Дякуємо ржищівчанам за щирий емоційний відгук і ваші донати. Адже 100% збору йде на автівку для 1 механізованого батальйону 21 механізованої бригади. Збір триває на автомобіль Nissan Terrano II на основі звернення від військової частини.

Висловлюємо подяку всім працівникам будинку культури, які забезпечили технічне проведення вистави. Окремо дякуємо звукорежисеру місцевого будинку культури, який лише за дві години репетиції відчув гру акторів та допоміг створити чудовий музичний супровід. А дівчатам з Богуслава за неймовірно чутливе виконання вистави.

Окремо зазначимо, що візит театральної волонтерської ініціативи з Богуслава до Ржищева відбувся за сприяння та підтримки Крістіни ЧОРНЕНЬКОЇ, очільниці Ржищівської МТГ, це чудово коли влада підтримує мистецтво.

Документальна вистава "Нормальні пацани і тут перекантуються"

Режисерка: Аліна Карташова

Акторський склад:

  • Олена Поліщук, акторка Академічного театру «Сузірʼя»
  • Анастасія Ращенко
  • Наталія Батрак
  • Аліна Красюк
  • Софія Османова
  • Ірина Павліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора