A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 29.05.2023

Дата: 30.05.2023 15:12
Кількість переглядів: 61

29 травня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. З головного:

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ РЖИЩІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ: 25 травня відбулося засідання 36 (позачергової) сесія Ржищівської міської ради, на якій було розглянуто 6 проєктів. З ключових питань: 1) внесення змін до бюджету - виділено кошти на ремонт закладів освіти Ржищівської МТГ, заходи протипожежної безпеки, придбання комп’ютерної техніки та спортивного інвентаря; на придбання необхідного інвентаря для сховища та оплата експертизи в Стайківському будинку культури, на капітальний ремонт частини дороги до нової амбулаторії, виготовлення історико-архітектурного опорного плану та на заходи з поховання загиблих захисників; 2) участь в програмах, які оголосила КОДА, з будівництва сховищ та придбання шкільних автобусів на умовах співфінансування.

КУЛЬТУРА: 04 червня відбудуться заходи до Дня міста Ржищева. Планується різнобічна культурна програма для дітей (атракціони, аніматори, спортивні заходи), та святковий концерт з нагоди 25-річчя Народного ансамблю танцю «Дивосвіт». Оголошення про заходи буде розміщено додатково.

ОСВІТА: Навчальні заклади готуються до завершення навчального 2022-2023 року.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНА СФЕРА: проводиться ліквідація аварійних ситуацій на мережах водопостачання; триває підготовка до нового опалювального сезону.

БЛАГОУСТРІЙ: Продовжується ямковий ремонт доріг у Ржищеві, з 01 червня розпочнеться ремонт доріг в селах Ржищівської громади. Продовжуються роботи з благоустрою місць загального користування та ін.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора