Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ГОЛОВА ОБУХІВСЬКОЇ РДА МИКОЛА КРАВЧУК ВІДВІДАВ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ РЖИЩІВСЬКУ ГРОМАДУ

Дата: 31.05.2023 18:36
Кількість переглядів: 96

Фото без описуУ рамках роботи з налагодження плідної співпраці між територіальними громадами та Обухівською районною державною адміністрацією відбулась зустріч очільника району з представниками місцевого керівництва.

Сьогодні Микола Кравчук разом із заступником голови Обухівської адміністрації Іриною Старенькою відвідали Ржищівську територіальну громаду. Під час зустрічі першочергово розглядалися наступні питання:

  • облаштування найпростіших укриттів, на випадок оголошення повітряної тривоги, особливу увагу було приділено тим, що знаходяться в закладах освіти, оскільки в умовах воєнного стану це один з найголовніших пунктів для забезпечення навчального процесу;
  • відновлення пошкоджених будівель ДНЗ "Ржищівський професійний ліцей";
  • продовження будівництва Піївської школи, зона підтоплення у Ржищеві;
  • підготовка до нового опалювального сезону;
  • підтримка внутрішньо переміщенних осіб, які на даний момент проживають у Ржищівській громаді.

У зустрічі також взяли участь перший заступник міського голови Юрій Терещенко та керівники ключових галузей, які знайомили очільника району з їх діяльністю та обговорювали перспективи розвитку на найближчий час.

Підсумком робочої зустрічі стало визначення пріоритетних завдань для кожного з учасників та попередній план першочергових заходів по кожному з розглянутих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора