Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 19.06.2023

Дата: 20.06.2023 11:36
Кількість переглядів: 121

19 червня апаратну нараду зі старостами, керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів провів перший заступник міського голови Юрій Терещенко. Під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. З головного:

НАДЗВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ: Сьогодні вночі у селі Кузьминці на промисловому підприємстві сталася пожежа. Головуючий зобов’язав керівників установ звернути увагу на протипожежний стан приміщень.

ОСВІТА: Наразі у закладах освіти проводяться косметичні ремонти.

КОМУНАЛЬНА СФЕРА: проводиться облаштування паркану на міському сміттєзвалищі, здійснюються роботи з проведення каналізації у ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей».

МЕДИЦИНА: У рамках Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки працівники Ржищівського центру ПМСД проходили навчання щодо базової підтримки психічного здоров’я людини. У планах – підписання відповідного пакету з НСЗУ.

КУЛЬТУРА: На минулому тижні відбулося кілька культурно-мистецьких заходів (виступ оркестру 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби Міністерства оборони України, духовний молитовний сніданок за участі представників різних конфесій, військових капеланів та Народної артистки України О.Білозір, циркове шоу від Київського цирку «Апельсин»); анонсовано заходи на поточний тиждень.

По завершенню апаратної наради військові провели для працівників міськвиконкому лекцію з мінної небезпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора