Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Запрошуємо взяти участь у важливому дослідженні про досвід годування ваших маленьких дітей

Дата: 26.06.2023 13:15
Кількість переглядів: 179

Міжнародний Медичний Корпус — всесвітня неприбуткова організація, яка надає гуманітарну допомогу постраждалим внаслідок стихійних лих чи збройних конфліктів. Для кращого впровадження гуманітарних програм підтримки і допомоги для всіх організацій і їх донорів надзвичайно важливі актуальні дані щодо того, як матері годують своїх дітей. Останнє велике дослідження практик годування в Україні проводилося у 2012 році, а додаткове дослідження практик годування у матерів ВПО — у 2015 році.

Зрозуміло, що наразі ці дані вже можуть не відповідати дійсності.

Зараз ми проводимо нове дослідження і будемо дуже вдячні за можливість задати вам декілька питань. Ці відповіді допоможуть урядам, гуманітарним організаціям та їх донорам краще планувати допомогу Україні. Якщо ви:

  • проживаєте у Київській області та м. Києві;
  • мати/піклувальниця/піклувальник дитини від 0 до 2-х років;
  • обов’язкова умова: маєте соціальний статус вразливої категорії (ВПО, багатодітні родини, одинока мати, опікун, малозабезпечені тощо);
  • згодні поділитися з нами вашим досвідом годування,

просимо залишити контакти за QR-кодом на оголошенні або за посиланнями нижче, щоб команда опитування могла зв’язатися з вами та погодити час та місце інтерв’ю:

Форма учасника опитування практик годування немовлят та дітей раннього віку (К) (ona.io)

https://enketo.ona.io/x/6sjlloOU

Дякуємо вам за участь! Ваш досвід важливий для результатів нашого дослідження і планування гуманітарної підтримки і допомоги Україні.

 

 

Додаткова інформація.

Опитування є анонімним

Процедура опитування

Якщо ваша родина буде обрана випадковим чином серед усіх зацікавлених учасників у всій області, з вами зв'яжеться співробітник Міжнародного Медичного Корпусу і поставить кілька запитань про вашу родину, про те, як ви вигодовуєте маленьку дитину/дітей у віці до двох років.

Ваш вибір щодо проходження опитування.

Якщо вам не хочеться відповідати на деякі питання, ви можете зупинити інтерв'ю в будь-який момент. Також немає "правильної" чи "неправильної" відповіді. Участь в опитуванні є повністю добровільною.

Користь

Якщо ви вирішите взяти участь в опитуванні, ваші відповіді допоможуть нам покращити послуги з підтримки вигодовування дітей грудного та раннього віку у Києві, Київській області та в усій країні, особливо тих регіонах, що постраждали внаслідок військових дій.

Конфіденційність

Ваша інформація залишиться конфіденційною і не буде передана третім особам. Її побачать тільки члени команди опитування Міжнародного Медичного Корпусу та Центру Контролю Та Профілактики Захворювань, які будуть аналізувати дані. Жодні дані, які можуть вас ідентифікувати, такі як ваша адреса або телефон, не будуть поширюватися та зберігатися. Ми не збираємо не потрібні для дослідження дані, такі, як ваші ім'я. Ми максимально захищаємо вашу інформацію, використовуючи електронний формат та знищуючи паперові форми. Ми також використовуємо спеціальне кодування, щоб ваші особисті дані не були пов'язані з вашою інформацією. Коли ми публікуємо результати дослідження або обробляємо дані опитування, ми об'єднуємо інформацію від усіх учасників дослідження і не розкриваємо жодних особистих даних.

Додаткові питання та занепокоєння

Якщо у вас виникли додаткові запитання щодо вашої участі в опитуванні або ваших прав як учасника опитування, ви можете зв'язатися з департаментом моніторингу Міжнародного Медичного Корпусу в Україні за телефоном або у месенджерах за номером +380992300750

Фото без опису


 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора