Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 26.06.2023

Дата: 26.06.2023 16:39
Кількість переглядів: 158

26 червня апаратну нараду зі старостами, керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів провів перший заступник міського голови Юрій Терещенко. Під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. З головного:

Фото без описуВІДСТОРОНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІД РОБОТИ: 23 червня відбулося засідання Обухівського районного суду Київської області з обрання запобіжних заходів щодо Ржищівського міського голови. В результаті суд ухвалив рішення щодо відсторонення К.І.Чорненької від посади міського голови терміном на 2 місяці, а також зобов’язав знаходитися за місцем проживання у період з 22:00 до 6:00. На період судових справ обов’язки міського голови покладаються на секретаря Ржищівської міської ради Оксану Іванівну Папіженко. Виконком, структурні підрозділи, комунальні підприємства продовжують працювати у штатному режимі.

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ "ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ"? Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, головуючий закликав усіх долучитися до інформаційної кампанії, основна мета якої – підвищити рівень обізнаності населення щодо правил радіаційної безпеки.

УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ: Перший заступник міського голови Юрій Терещенко доповів про участь у першому засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Київській обласній державній адміністрації за участі Віцепремʼєр-міністра Ірини Верещук. Основні питання порядку денного: підтримка внутрішньо переміщених осіб, соціальний захист сімей загиблих та учасників бойових дій, підтримка ментального здоровʼя населення.

ОСВІТА: Т.в.о. начальника відділу освіти Мирослава Ткачук доповіла про участь у форумі «Шкільне харчування: зміни та виклики сьогодення», де говорили про потребу навчання працівників харчоблоків на базі кількох закладів освіти Київщини.

СТИХІЙНА ТОРГІВЛЯ: Знову почастішали випадки стихійної торгівлі у Ржищеві. Враховуючи той факт, що такі факти виявляють навколо міського ринку, вони не лише шкодять благоустрою міста, а ще й становлять серйозну небезпеку для людей, адже завжди є загроза для покупців бути отруєними недоброякісною продукцією. Доручення щодо контролю за дотриманням правил благоустрою у частині здійснення торгівлі надано відповідальним за цей напрямок роботи.

КУЛЬТУРА: Анонсовано заходи з нагоди Дня Конституції України.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора