Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ХЕРСОНЩИНИ

Дата: 29.06.2023 08:55
Кількість переглядів: 169

Фото без описуРаді повідомити, що гуманітарну допомогу, збір якої Ржищівський гуманітарний штаб оголошував для потреб військових та жителів Херсонщини, доставлено. Наш надійний волонтер Юлія Тимченко передала всі ваші донати та продукти тривалого харчування, крупи, макарони, консервацію, супи швидкого приготування, засоби гігієни для потреб наших захисників з 11 батальйону.

Також вся сума, зібрана під час благодійного ювілейного концерту Народного ансамблю танців "ДИВОСВІТ", у розмірі 6 300 гривень теж була передана на ремонт автомобіля для військових з 11 батальйону, які нині несуть службу в Херсонській області.

Щиро дякуємо всім добродіям і добродійкам з Ржищівської громади за ваші добрі серця та вчинки. Нехай ваше добро завжди повертається до вас сторицею.

Особлива подяка волонтеру Юлії Тимченко, яка добросовісно перевірила потреби військових, скоординувала та організувала доставку.

Наразі у військовослужбовців з 11 батальйону ЗСУ є потреба в овочах: морква, цибуля, буряк, картопля. Наступного тижня планується чергова доставка продуктів для наших захисників. Хто має можливість допомогти, приносьте такі продукти до Ржищівського гуманітарного штабу.

Віримо і дякуємо ЗСУ

Разом до Перемоги 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора