Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування містобудівної документації

Дата: 05.07.2023 11:49
Кількість переглядів: 131

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування містобудівної документації детального плану території по вулиці Першого Травня в місті Ржищів, Обухівського району, Київської області  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств

Згідно з рішенням Ржищівської міської ради Обухівського району Київської області № 2158-34-08 від 05 квітня 2023 року «Про надання дозволу на розробку містобудівної документації «Про надання дозволу на розробку містобудівної документації «Детальний план території по вулиці Першого Травня в місті Ржищів, Обухівського району, Київської області для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств»» триває розробка документа державного планування (далі – ДДП) «Детальний план території по вулиці Першого Травня в місті Ржищів, Обухівського району, Київської області  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств», а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП – Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області;
  2. Передбачувана процедура громадського обговорення Заяви СЕО, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 04 липня 2023 року до 14 липня 2023 року включно (10 календарних днів).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді, а саме на поштову адресу 09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22, та в електронному вигляді на електронну скриньку Ржищівської міської ради:  vikonkom@ukr.net.

в) необхідність проведення громадських слухань щодо Заяви про визначення обсягу СЕО: відсутня.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП:  Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області; за адресою: 09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22. Також із Заявою про визначення обсягу СЕО можливо ознайомитись на офіційному сайті Ржищівської міської ради: rzhyshivska-gromada.gov.ua/.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції - Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області, поштова та електронна адреса - 09230, Київська обл., Обухівський р-н, м. Ржищів, вул. Соборна, буд. 22; електронна адреса: vikonkom@ukr.net; строки подання зауважень та пропозицій: від 04 липня 2023 року до 14 липня 2023 року включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Ржищівська міська рада Обухівського району Київської області;

  1. необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора