A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРОПОНУЄ СКОРИСТАТИСЬ УНІКАЛЬНОЮ НАГОДОЮ – ОТРИМАТИ ВАУЧЕР НА НАВЧАННЯ

Дата: 06.07.2023 11:59
Кількість переглядів: 132

Фото без описуКиївський обласний центр зайнятості пропонує громадянам, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та не проходили протягом останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, зробити ще один крок у своєму професійному розвитку – отримати документ, який дає право безоплатно підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію, обравши одну із 123 затверджених професій та спеціальностей. Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи.

Відповідно до Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці навчання здійснюється закладами професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, підприємствами, установами та організаціями, які мають ліцензію на освітню діяльність, за затвердженим Мінекономіки переліком професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер.

У Київській області  - 92 заклади усіх форм власності  які можуть навчати за ваучером: http://surl.li/vnhl

 З них: 20 – фахової передвищої та вищої освіти, 72 - професійні (професійно-технічні) заклади.

У переліку робітничих професій - такі затребувані у роботодавців, як: бетоняр, газорізальник, електромонтер, слюсар, машиніст, монтажник, монтер, муляр, провідник, продавець, молодша медична сестра (брат) з догляду за хворими, складач поїздів, комірник, штукатур.

Також у переліку сучасні затребувані спеціальності - автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка; біотехнології та біоінженерія; гірництво; деревообробні та меблеві технології; дизайн; дошкільна освіта; економіка; енергетичне машинобудування; залізничний транспорт; інформаційні системи та технології; комп’ютерні науки; маркетинг; мікро- та наносистемна техніка; озброєння та військова техніка; підприємництво та торгівля; терапія та реабілітація; туризм і рекреація; теплоенергетика; фізична культура і спорт; цивільна безпека.

Перелік професій та спеціальностей, за якими може бути виданий ваучер на навчання: https://is.gd/qjIfuw

Детальніше про ваучери: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

Для отримання ваучера заявку можна подати онлайн або особисто звернутися в найближчий центр зайнятості. У разі подання заявки онлайн, фахівець служби опрацьовує форму та зв'язується із заявником протягом 3 робочих днів з моменту заповнення та подання заявки.  

За додатковою інформацією звертайтесь до найближчого підрозділу служби зайнятості Київської області

Отримайте консультації через наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi

Пропонуємо ознайомитися з інформацією щодо актуальних подій та змін у роботі Київської обласної служби зайнятості на наших

 Фейсбук-сторінці:  https://www.facebook.com/kyivobl

 Інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/kobl_cz/

 на сайті Київського ОЦЗ  https://kir.dcz.gov.ua/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора