Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 20.07.2023

Дата: 20.07.2023 16:00
Кількість переглядів: 166

Фото без опису20 липня апаратну нараду зі старостами, керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів провів перший заступник міського голови Юрій Терещенко. Під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. З головного:

ПІДГОТОВКА ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ: Аби опалювальний сезон в осінньо-зимовий період 2023/2024 року у громаді розпочався вчасно, головуючий наголосив на персональній відповідальності керівників на підготовці об’єктів господарського комплексу до роботи, а також анонсував проведення засідання міського оперативного штабу з підготовки господарського комплексу та об'єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період за участі представників управління Держпраці та Держенергонагляду о цього дня о 13.30.

МІСЬКИЙ ПЛЯЖ: Фахівцями Миронівської філії ДУ «Київський ОЦКПХ МОЗ» було проведено дослідження за мікробіологічними показниками проб води на міському пляжі, що були відібрані 11 липня. В результаті було виявлено, що індекс ЛКП (лактозопозитивних кишкових паличок) перевищено втричі, а це свідчить про загальну бактеріологічну забрудненість водойми. Тому жителям та гостям громади рекомендовано тимчасово утриматись від купання на пляжу.

БЛОКПОСТИ: Перший заступник міського голови Юрій Терещенко пояснив ситуацію щодо блокпостів у Ржищеві: Ржищівське ДФТГ безпосередньо підпорядковане сектору оборони Обухівського району, тож рішення щодо припинення роботи блокпостів у нашому місті приймалося керівництвом сектору. Наразі ДФТГ не ліквідовано і продовжує працювати та виконувати завдання, поставлені військовим керівництвом, зокрема, по забезпеченню правопорядку у співпраці з поліцією тощо.

СИСТЕМА ОПОВІЩЕННЯ: Тривають роботи щодо втілення проєкту, що має на меті забезпечити додатковими засобами оповіщення місто Ржищів та сільські населені пункти Ржищівської громади. Розроблений проект на стадії погодження з керівництво обласних підрозділів ДСНС та цивільного захисту.

Керівники структурних підрозділів міськвиконкому та старости поінформували про поточний стан справ у відповідних галузях та окреслили головні напрямки роботи на найближчий період.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора