Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 31.07.2023

Дата: 01.08.2023 11:01
Кількість переглядів: 91

Фото без опису31 липня апаратну нараду зі старостами, керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів провів перший заступник міського голови Юрій Терещенко. Під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. З головного:

УСУНЕННЯ НАСЛІДКІВ НЕГОДИ: 27 липня складні погодні умови призвели до падіння дерев та обриву проводів по всій Ржищівській громаді. Енергетики завершили відновлювальні роботи по лініям 10 кВ. Сьогодні плануються роботи на лініях 0,4 кВ по точкових заявкам клієнтів, які залишилися непідключеними. Комунальна служба розчистила всі дороги від повалених дерев.

УЧАСТЬ В НАРАДАХ: Юрій Терещенко 30.07.2023 взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, на якому розглядалися питання: готовність об’єктів комунальної та енергетичної інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року; безпекові виклики в період проходження опалювального сезону 2023/2024 року щодо об’єктів комунальної та енергетичної інфраструктури в умовах воєнного стан та забезпечення їх захисту; міжнародні гарантії безпеки для України; стан виконання «дорожньої карти» зі вступу України до Європейського Союзу; виконання стратегічних завдань у сфері зовнішньої політики: регіональний аспект; стан виконання державного та місцевих бюджетів у I півріччі 2023 року та пріоритети використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану. 25.07.2023 взяв участь у засіданні Загальних зборів Київського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

ПІДГОТОВКА ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ: аби опалювальний сезон в осінньо-зимовий період 2023/2024 року у громаді розпочався вчасно, головуючий наголосив на персональній відповідальності керівників на підготовці об’єктів господарського комплексу до роботи.

КОСІННЯ АМБРОЗІЇ: Юрій Терещенко нагадав всім керівникам, старостам про косіння амброзії на узбіччях доріг, біля приміщень та інших територія, про її шкідливість для здоров’я оточуючих.

Керівники структурних підрозділів міськвиконкому та старости поінформували про поточний стан справ у відповідних галузях та окреслили головні напрямки роботи на найближчий період.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора