A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Передати покази лічильника легко та швидко можна через чат-бот ДТЕК Київські регіональні електромережі

Дата: 02.08.2023 09:21
Кількість переглядів: 114

Кінець місяця – час передавати покази електролічильника. Зробити це в найзручніший спосіб можна через чат-бот в ДТЕК Київські регіональні електромережі у Viber та Telegram. Головна перевага сервісу — цілодобове обслуговування клієнтів та можливість передавати та отримувати інформацію у зручному форматі без необхідності відвідувати офіси компанії.

Процес передачі показів у чат-боті у Viber та Telegram займає лічені хвилини. Для того, щоб почати його роботу, потрібно:

  • в пошуку месенджера Viber або Telegram ввести «ДТЕК Київські регіональні електромережі»;
  • пройти процедуру верифікації (для незареєстрованих клієнтів);
  • обрати в меню «передати покази лічильника» та, слідуючи підказкам меню, надіслати інформацію.

«ДТЕК продовжує розвивати сучасні онлайн-послуги та створив зручні та доступні дистанційні канали для швидкої передачі показів електроенергії. З моменту запуску чат-боту в компанії постійно оновлюють його функціонал. Наразі ним активно користуються вже майже 500 тисяч клієнтів», − підкреслили у ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Передавати актуальні данні лічильників слід в останні 2 дні поточного місяця до 3-го числа наступного. Це дозволяє уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом електроенергії та отримувати рахунки тільки за реально використане світло.

Крім чат-боту, передати покази можна й через інші дистанційні канали та онлайн сервіси в ДТЕК Київські регіональні електромережі. Оберіть найзручніший для користування:

  • вебформа на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі, що працює без реєстрації;
  • IVR-меню контакт-центру, натиснувши «2»:

               - для стаціонарних телефонів (044) 4590740;

               - для мобільних телефонів (067/093/099) 4957040;

Важливо. ДТЕК рекомендуємо мешканцям Київщини щомісяця повідомляти покази лічильника, скориставшись дистанційними сервісами. Навіть, якщо клієнт вимушений був тимчасово залишити своє житло, та, відповідно, не використовує електроенергію — обов’язково потрібно дублювати попередній показ. Вчасно передана інформація про спожиту електроенергію дозволяє сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а компанії-постачальнику — рахунки за спожиту електроенергію.

 

Довідка

 

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

 

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор в енергетичний сектор України.

Компанії Групи ДТЕК займаються видобутком вугілля та природного газу, виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародному ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій.

Відповідно до Нової Стратегії 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG.

Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

У компанії працює майже 60 тис. співробітників.

З початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 800 млн гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу. Компанія безкоштовно забезпечила електроенергією військових, лікарні та об’єкти критичної інфраструктури в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях на майже 350 млн гривень.

Група ДТЕК відновила електропостачання для майже 7 мільйонів споживачів у регіонах, постраждалих від бойових дій росії.

 

100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

ВІДДІЛ З КОМУНІКАЦІЙ

 

т. (050) 948 69 64

press_krem@dtek.com

dtek-krem.com.ua

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора