Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ЗАХОДУ (РЕЙДУ) "СІМ'Я"

Дата: 02.08.2023 09:28
Кількість переглядів: 115

Фото без опису01.08.2023 року, на території Ржищівської міської територіальної громади, а саме: на території Піївського та Півецького старостинських округів, працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області спільно з старостами сіл проведено профілактичний захід (рейд) «Сім’я».

В ході проведення рейду обстежено 3 сім’ї соціально незахищених категорій на вихованні та утриманні яких перебуває 5 дітей.

Під час відвідування виявлено порушення санітарних норм у одній родині, у одній родині санітарні норми дотримані частково. Одній матері винесено попередження щодо недопущення випадків недбалого батьківства, ведення здорового способу життя та роз’яснено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків згідно чинного законодавства.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо недопущення порушень прав дітей, створення належних умов проживання, дотримання санітарних норм, недопущення випадків залишення дітей без догляду та випадків вчинення насильства щодо дітей та належного виконання батьківських обов’язків.

За інформацією служби у справах дітей та сім’ї


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора