Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 08.08.2023

Дата: 09.08.2023 09:38
Кількість переглядів: 100

Фото без опису08 серпня апаратну нараду зі старостами, керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів провів перший заступник міського голови Юрій Терещенко. Під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. З головного:

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ: 4 серпня депутати Ржищівської міської ради скликали 37 (позачергову) сесію, на якій було ухвалено рішення про дострокове припинення повноважень секретаря Ржищівської міської ради Обухівського району VIII скликання Папіженко О.І., у зв’язку з чим 07.08.2023 року її було звільнено із займаної посади. Наразі виконавчий комітет Ржищівської міської ради продовжує свою роботу під керівництвом першого заступника міського голови Юрія Терещенка у межах його повноважень.

УЧАСТЬ В НАРАДАХ: Головуючий Юрій Терещенко доповів про участь у кількох обласних нарадах, де обговорювали питання будівництва сховищ та протирадіаційних укриттів, зокрема, стан будівництва укриття у гімназії «Гармонія», а також про посилення профілактичної роботи з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, де виховуються діти.

УСУНЕННЯ НАСЛІДКІВ НЕГОДИ: У Ржищівській громаді продовжуються роботи з ліквідації наслідків негоди, а саме: протягом тижня енергетики відновлювали енергопостачання у населених пунктах громади, працівники комунальних служб розчищали дороги від повалених дерев.

ПІДГОТОВКА ДО ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ: обговорювали стан підготовки котелень, наявність та технічний стан генераторів, необхідність створення запасу пального тощо.

Керівники структурних підрозділів міськвиконкому та старости поінформували про поточний стан справ у відповідних галузях та окреслили головні напрямки роботи на найближчий період. По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора