A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: ВІДНОВЛЕНО 101 МЕДИЧНИЙ ЗАКЛАД

Дата: 09.08.2023 09:41
Кількість переглядів: 47

Фото без описуНа Київщині частково та повністю вже відновлено 101 медзаклад. Загалом внаслідок повномасштабного вторгнення росіян в області було зруйновано або пошкоджено 130 закладів охорони здоровʼя. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я та Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.

Зокрема, відновлювальні роботи провели у Київському обласному центрі ментального здоров’я, розташованому в смт Ворзель. Це один із закладів, який постраждав під час активних бойових дій. Будівля медичного закладу була значно пошкоджена.

У 2022 році в центрі ментального здоров’я провели поточний ремонт. Відремонтували пошкоджені віконні і дверні прорізи, замінили вікна та двері. Усього встановили 515 нових вікон.

У центрі проводять стаціонарне медичне обстеження, лікування і соціально-трудову реабілітацію хворих із психічними розладами. Загалом заклад розрахований на 310 ліжко-місць. Щомісяця тут можуть отримувати необхідну фахову допомогу 600 пацієнтів. Її надають 276 працівників лікарні.

На базі медичного закладу працює також відділення для ветеранів війни та військових.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора