A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 12.08.2023 12:41
Кількість переглядів: 107

Фото без описуВітаю молоде покоління нашої громади з Міжнародним днем молоді!

Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства.

Центр нашої громади - Ржищів — молодіжне та студентське містечко, де зараз відчувається потужний молодіжний рух, перш за все, завдяки активній роботі нашої Молодіжної ради та тих небайдужих молодих людей, які прагнуть розвиватися і жити на повну.

Тож я дякую нашій молоді за активну громадянську позицію, яка робить наше місто патріотичним та «живим». Чимало заходів, які відбуваються у Ржищівській громаді, проходять завдяки вашій праці та наполегливості.

Вам випало жити в непростий, але дуже важливий період, коли наша держава у війні з рашистським агресором відстоює суверенітет і територіальну цілісність. Кожного дня кращі сини і дочки нашої Батьківщини ризикують життям заради миру та спокою на рідній землі, героїчно кидають виклик злу та несправедливості.

Ми схиляємо голови в жалобі за тими, хто віддав своє життя і назавжди залишився молодим…

День молоді – це ще і день надії та сподівань на краще майбутнє. Яким воно буде? Вірю – прекрасним, бо наша неймовірна молодь вже змінює світ. Вірте в свої сили! Живіть, любіть, творіть та перемагайте! Знайте: молодість – не вік, а стан душі. Залишайтесь завжди молодими!

Бажаю всім здоров’я, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів.

Зі святом!

З повагою -

міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора