A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 14.08.2023

Дата: 15.08.2023 09:52
Кількість переглядів: 112

Фото без опису14 серпня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

Пам’ять про земляків, які захищали суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, які віддали за це найдорожче - своє життя, вшанували хвилиною мовчання.

Під час наради керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень. З головного:

ОСВІТА: триває підготовка до початку навчального року; задля організації освітнього процесу в очній формі навчання продовжується відповідна робота щодо забезпечення закладів освіти наявністю об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту; відповідною комісією було обстежено сховища: більшість з них готова до експлуатації, наразі проводяться невідкладні роботи з усунення зауважень.

МЕДИЦИНА: проводяться обов’язкові медичні профілактичні огляди учнів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів; на цьому тижні до роботи має приступити новий лікар-рентгенолог; завершено облаштування під’їзду до нової амбулаторії.

ЦНАП: У зв’язку з реорганізацією відділу державної реєстрації актів цивільного стану міжрегіонального управління Міністерства юстиції України, до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг, буде додано послуги у сфері проведення державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті.

КУЛЬТУРА: Триває підготовка до заходів з нагоди відзначення державних свят.

У ході засідання обговорено ще низку актуальних питань, зокрема, що стосувалися захисту об’єктів критичної інфраструктури, питань благоустрою, стихійної торгівлі тощо.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора