A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: В ІРПІНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДНОВИЛИ МАЙЖЕ ТРЕТИНУ ПОШКОДЖЕНИХ ОБ’ЄКТІВ

Дата: 15.08.2023 15:30
Кількість переглядів: 50

Фото без описуВ Ірпінській громаді вже відновлено повністю та частково зі збереженням функціонального призначення майже 1 тисячу об’єктів. За підрахунками, загалом там було пошкоджено понад 3300 об’єктів. Серед них більше 3100 – будівлі житлового фонду. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.

У зв’язку з військовою агресією рф проти України на території Ірпінської громади протягом лютого-березня 2022 року велися найактивніші бойові дії. Внаслідок цього руйнувань та ушкоджень різного ступеня зазнали як житлові будинки, так і різні установи. 

Відбудова пошкоджених об’єктів у місті триває. Зокрема, на вулиці Натана Рибака в Ірпені за державні кошти було виконано поточний ремонт загалом у 5 будинках. 

Так, у будинку за адресою: вул. Натана Рибака, 2 ремонтні роботи завершили ще в жовтні 2022 року. За рахунок резервного фонду тут були замінені вікна і вхідні двері. У будівлі проживають 112 людей, серед яких 16 – діти.

Також наприкінці 2022 року відновили і багатоквартирний будинок на вул. Натана Рибака, 25 В/2. У ньому мешкають 206 осіб, із них 54 дітей. На обʼєкті замінили вікна та двері за кошти, виділені з резервного фонду. Крім того, в рамках наданої субвенції були закуплені будівельні матеріали на оновлення фасаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора