Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 18.08.2023 13:16
Кількість переглядів: 119

Фото без опису17 серпня 2023 року під головуванням міського голови Крістіни Чорненької відбулося чергове (12) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 12 членів виконкому.

Під час засідання було розглянуто 12 проєктів рішень. Заслухано інформацію начальника загального відділу, організаційної та кадрової роботи Юлії Пужакової про виконання плану роботи виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області за І півріччя 2023 року. Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, та про надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам нашої громади на загальну суму 214 000 гривень із місцевого бюджету.

Інші проєкти стосувалися містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, а саме: надання дозволу на присвоєння або зміну поштової адреси нерухомого майна, виготовлення будівельного паспорту для проведення реконструкції чи будівництва та видалення аварійних дерев.

Всі проєкти розглянуто, рішення схвалено.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора