A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

НАЧАЛЬНИК КОВА РУСЛАН КРАВЧЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ ЛАУРЕАТІВ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА В БОРОДЯНЦІ

Дата: 21.08.2023 13:57
Кількість переглядів: 39

Фото без описуНачальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко взяв участь в церемонії нагородження лауреатів Національної премії імені Тараса Шевченка. Церемонія відбулася в Бородянці на Київщині.

Національна премія України імені Тараса Шевченка – це державна нагорода України. Вона є найвищою в Україні творчою відзнакою за вагомий внесок у розвиток культури й мистецтва.

«Символічно, що церемонія відбулася саме тут. У звільненій та нескореній Бородянці. На вільній від російських окупантів Київщині. І ми вдячні за це нашим військовим. Розстріляний російськими окупантами пам’ятник Шевченку став символом незламності українського народу. Та одним із численних доказів варварства російської армії», – сказав Руслан Кравченко.

Він зауважив, що нашого ворога дратувало і дратує все, що пов’язано з українцями та Україною. Наша мова, наша література, наші пам’ятники. 

«Сьогодні ми продовжуємо відстоювати та боронити своє. Боронити наш світ від «русского мира». І вклад митців у нашу перемогу надзвичайно важливий.

Саме вони – голос народу та ті, хто має силу об’єднувати людей, долати бар’єри», – додав начальник Київської ОВА.  

Руслан Кравченко зазначив, що голос наших митців чують не лише в Україні, а й далеко за її межами.

«Вдячний кожному, хто працює задля того, щоб переконувати суспільство та владу по всьому світу: потрібно продовжувати і нарощувати підтримку, в тому числі – військову. Окрема вдячність діячам культури, які сьогодні зі зброєю в руках боронять країну!» – наголосив він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора