Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ПРАПОРА У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 23.08.2023 20:02
Кількість переглядів: 121

Там де український прапор, там свобода і життя. Наш стяг – символ сили та сміливості! Тому діти, молодь та дорослі жителі нашої громади з гордістю і шаною сьогодні несли український символ Державності. Дякуємо всім, хто захищає незалежність України ціною свого життя та здоров'я. Низький уклін захисникам та захисницям України та тим, хто щодня наближає нашу Перемогу!

У кожному куточку Ржищівської громади відзначили цей день урочистостями та інформаційними годинами. А в центрі громади, у Ржищеві, відбулася церемонія підняття прапора України, присутні вшанували пам’ять полеглих українських героїв хвилиною мовчання, а творчі колективи влаштували патріотичний флешмоб. Шанобливою ходою містом присутні поклали квіти до пам'ятнику Героїв Небесної Сотні.

З вітальним словом перед жителями громади виступила її очільниця Крістіна ЧОРНЕНЬКА.

«Кажуть, що Господь робить дива, якщо впевниться, що ми зробили все, що змогли… Тож робімо все можливе для наближення нашої перемоги, допомагати нашим захисникам та єднатися у спільній боротьбі проти окупантів… Попри біль в душі, страждання на серці - виборювати, вигризати нашу перемогу! Щоб нашим дітям, онукам й всьому майбутньому поколінню українців залишилася у спадок сильна, незалежна та заможна держава», – звернулася до присутніх Крістіна ЧОРНЕНЬКА.

Також мер міста Ржищів, відзначила грамотами від Обухівської районної військової адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня Незалежності України працівників:

  • Юлію Овчар, начальника юридичного відділу Ржищівської громади
  • Дарію Мустецю, зберігача фондів Ржищівського музею образотворчого мистецтва імені Івана-Валентина Задорожного.

Зараз ми не можемо собі дозволити масово святкувати, але згадати необхідно, що цього року наша Ржищівська громада відзначає свій п’ятирічний ювілей. В єдину громаду об’єдналося 23 села, 5 років пліч-о-пліч, разом долаємо труднощі, дбаємо і розвиваємось. І тепер, робимо все, разом з усіма патріотами нашої держави для наближення перемоги України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора