Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 29.08.2023

Дата: 30.08.2023 09:03
Кількість переглядів: 128

Фото без опису29 серпня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

Міський голова, перед початком проведення наради, звертаючись до присутніх, зазначила, що сьогодні Україна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та поіменно згадала всіх наших земляків, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Присутні вшанували пам’ять захисників України хвилиною мовчання.

Далі, під час наради керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, озвучили проблемні питання та визначили пріоритети на поточний тиждень.

З головного:

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: Начальник УСЗН Ржищівської МР Наталія Плоска повідомила про початок впровадження в промислову експлуатацію програмного забезпечення Єдиної інформаційної системи соціальної сфери в частині призначення, нарахування та виплати 6 допомог.

ОСВІТА: Триває підготовка закладів освіти до початку нового 2023/2024 навчального року, проведення Дня знань. Як зазначила начальник відділу освіти Надія Горбенко, цього року максимально буде надано увагу подоланню освітніх втрат, яких зазнали учні за час війни, та психологічному супроводу освітнього процесу в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНА СФЕРА: продовжується підготовка до осінньо-зимового періоду; йшла мова про поновлення розмітки пішохідних переходів, шляхом нанесення фарби, що є важливим заходом для забезпечення дотримання правил дорожнього руху водіями та пішоходами.

КУЛЬТУРА: У Гребенівському музеї ім. В.Калиновського в День Незалежності запрацювала нова експозиція - "Наша вишиванка". Фонди музею поповнилися новими артефактами. Також 26 серпня 2023 року у селі Гребені відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, на якому було зібрано12 037 гривень.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора