Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

РЖИЩІВСЬКА ГРОМАДА У СКОРБОТІ…

Дата: 30.08.2023 11:10
Кількість переглядів: 235

Фото без описуВійна… Страх, розпач, сльози, тисячі понівечених доль, страждання та біль…

На жаль, жорстока війна продовжує забирати кращих та приносити горе в наші оселі. Страшна звістка про загибель онука увірвалася у родину жителів села Кузьминці Ржищівської громади. На фронті загинув житель м. Українка, боєць Національної Гвардії України, Іван ПОКОЙОВИЙ. Йому було лише 20…

Іван Володимирович ПОКОЙОВИЙ народився 21.07.2003 року. Проживав із батьками у місті Українка Київської області, але у дитинстві жив і навчався до 7 класу в с.Кузьминці, здобував освіту в Ржищівському ліцеї «Лідер». В Обухівському коледжі отримав спеціальність майстра з монтажу альтернативних джерел енергетики, планував вчитися далі, але клята війна все змінила.

Не дивлячись на свій досить юний вік та відсутність військового досвіду, Іван без вагань прийняв рішення йти захищати Батьківщину. Так у жовтні 2022 року він потрапив до лав „Азову“, де пройшов базовий курс бойової підготовки, потім - сержантський курс, адже він ніколи не боявся відповідальності, та став командиром відділення. Відважний, принциповий, завжди у перших рядах, на найнебезпечніших ділянках фронту...

Але 27 серпня 2023 року життя молодого захисника України обірвалося під час зіткнення з ворогом в районі населеного пункту Кремінна Луганської області.

Він ще не встиг створити сім’ю і порадіти народженню своїх дітей… "Не встиг…Але завжди йшов туди, куди іншім зовсім не хотілося йти. Без вагань і виправдань", - так згадує про Івана його товариш та побратим.

Від імені Ржищівської громади висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, друзям і бойовим побратимам Івана, всім, хто знав його, любив та шанував. Сили вам пережити цю страшну і непоправну втрату… Нехай добра та світла пам’ять про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях.

СЛАВА ГЕРОЮ!

Поховають Івана ПОКОЙОВОГО у с.Кузьминці. Про дату та час церемонії прощання повідомимо згодом…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора