Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2023 11:17
Кількість переглядів: 112

Фото без описуШановні освітяни, студенти і школярі, а також батьки наших учнів!

Я щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року!

На жаль, війна відібрала у нас радісний гомін святкової лінійки, тож сьогодні знову не буде традиційних урочистостей, можуть бути незаплановані перерви в укриттях під час повітряних тривог. Але наші заклади освіти готові до таких викликів. Найголовніше – буде навчання, і свої двері відкриють гімназії, ліцеї, фахові коледжі та інші заклади, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися.

Вклоняюся всій освітянській спільноті Ржищівської громади за патріотизм, чесну працю, сумлінне виконання своїх обов’язків та належну підготовку закладів до відкриття нового навчального сезону.

Також дякую всім, хто долучився до підготовки укриттів у навчальних закладах, адже завдяки вам вони відповідають всім основним вимогам.

Зі свого боку хочу зауважити, що міська влада доклала всіх зусиль, щоб освітній процес був зручним, максимально приємним та безпечним для дітей Ржищівської громади. Наші навчальні заклади повністю готові прийняти своїх здобувачів освіти.

Зичу усім міцного здоров’я, добробуту, мирного неба, віри і впевненості у завтрашньому дні, удачі, творчої наснаги, оптимізму.

Зі святом!

Ржищівський міський голова

Крістіна ЧОРНЕНЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора