A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

АПАРАТНА НАРАДА 04.09.2023

Дата: 05.09.2023 13:24
Кількість переглядів: 105

Фото без опису04 вересня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів.

Під час наради керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, озвучили проблемні питання та визначили пріоритети на поточний тиждень. З головного:

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ: 31 серпня відбулося засідання 39 (позачергової) сесії Ржищівської міської ради, де на повторний розгляд було винесено рішення Ржищівської міської ради Київської області VIII скликання від 18 серпня 2023 року №2267-38-08 «Про обрання Кульбачного Миколу Олександровича на посаду секретаря Ржищівської міської ради VIII скликання». Рада не підтвердила своє рішення двома третинами голосів, що передбачено чинним законодавством України, тому рішення не набрало чинності. На наступну чергову сесію, яка відбудеться 8 вересня 2023 року, Ржищівський міський голова має винести кандидатуру на посаду секретаря ради.

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: Міським головою надано доручення управлінню соцзахисту активізувати роботу з родинами ВПО та сім’ями військовослужбовців для забезпечення їхніх соціальних потреб і вирішення нагальних питань.

МЕДИЦИНА: Продовжується робота з впровадження у Ржищівській громаді проєкту з підтримки ментального здоров’я; спеціалістами «Київського обласного медичного центру небезпечних захворювань» у Ржищівському міському центрі ПМСД проведено безплатні медичні огляди та консультації для 62 пацієнтів з Ржищівської громади; тривають планові медогляди.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНА СФЕРА: Перший заступник міського голови Юрій Терещенко подякував керівникам, які підготували проєкти по програмі «Відновлення»: всі вони були опрацьовані та подані на розгляд КОВА, нині розпочато роботу над відповідною місцевою програмою та стратегією відновлення; у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду доручено всім керівникам визначити відповідальних за роботу з генераторами окремо у кожному закладі чи приміщенні, де вони знаходяться.

КУЛЬТУРА: У громаді відбулися святкові заходи з відзначення Дня знань.

По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора