A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

СУЧАСНЕ, НОВЕ ОБЛАДНАННЯ В ГІНЕКОЛОГІЧНОМУ КАБІНЕТІ ПМСД

Дата: 08.09.2023 09:30
Кількість переглядів: 107

Фото без описуДля покращення якості обслуговування жінок Ржищівської громади придбали новий кольпоскоп Сканер МК-200 з цифровою відеосистемою вартістю 195000 грн. Цей апарат суттєво допоможе діагностувати та виявляти патології жіночих органів на ранніх стадіях.

Від початку 2023 року власними силами Ржищівського міського центру ПМСД було закуплено і введено в експлуатацію таке обладнання:

  • Гінекологічне крісло – 43 020 грн;
  • Фетальний доплер – 2690 грн;
  • Два столи інструментальні – 7 706 грн;
  • Кольпоскоп – 195000 грн.

Понад 20 років діагностичне обладнання в гінекологічному кабінеті не оновлювалося і було морально застарілим. За 9 місяців діяльності нашого неприбуткового медичного підприємства у 2023 році, вдалося повністю оновити матеріально-технічну базу жіночого кабінету на загальну суму 248 316 грн.

Наприклад, попередній апарат кольпоскопу в цьому кабінеті останній раз був встановлений у 2004 році. Гінекологічне крісло, яке змінили цього року, мало «стаж роботи» понад 25 років.

Ми радіємо, що завдяки сучасній техніці жінки Ржищівської громади зможуть отримати якісну діагностику та фахові консультації наших спеціалістів. Новий кольпоскоп оснащений сучасною оптичною системою, виробництва «Schott» (Німеччина) та зручними штативами, що дозволяють лікарю легко та якісно проводити дослідження з максимальним комфортом для пацієнток.

Унікальність обладнання – цифрова відеосистема з монітором. Кольпознімки та відео можна детально розглядати в реальному режимі кольорового зображення області, що досліджується. Зображення, що транслюється на моніторі, ідентичне з зображенням перед окулярами кольпоскопу. Також, разом з цією відеосистемою встановлене і спеціалізоване програмне забезпечення для документування гінекологічного обстеження «MedVizor-EVA».

Нагадуємо, декларантам Ржищівського МЦ ПМСД, щоб відвідати лікаря-гінеколога не потрібне електронне направлення, візит до цього спеціаліста відбувається за попереднім записом в реєстратурі: 093-345-64-59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора